Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №684 від 27.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гумористичне шоу

“Manhattan studio” незабаром смішитимуть рівнян

“Manhattan studio” незабаром смішитимуть рівнян

Побачити і почути щось нове, позитивне і завжди різне пропонують рівненському глядачу учасники “Manhattan studio”, які незабаром завітають до Рівного із своєю гумористичною програмою.

7 грудня в неділю о 18:00 годині в Міському палаці культури “Текстильник” вперше у Рівному відбудеться концерт неодноразових переможців шоу “Розсміши коміка”. Увазі глядача будуть запропоновані найяскравіші номери студії “MANHATTAN”. У програмі будуть представлені свіжі гумористичні репризи та мініатюри. Студія “MANHATTAN” - це група позитивно налаштованих, гумористично-розвинених, людей з величезним багажем сценічного досвіду, який за роки своєї діяльності жодного разу не давав засумніватися в своїй майстерності.

“Наша мета - ваш відмінний настрій, - говорять учасники студії, - і до цієї мети ми постійно прагнемо. Популярність “Manhattan studio” зростає з кожним роком і цей факт заслуга не тільки резидентів, а й друзів, клієнтів, а також тих людей, які нас знають і в нас вірять. Амбіції і плани “Manhattan studio” прямо пропорційно збігаються зі сміхом всіх перерахованих вище, а як кажуть “сміх продовжує життя”, тому можна сміливо стверджувати, що у нас благородні плани і цілі. “Manhattan studio” - це коли ви в жарті впізнаєте себе і смієтеся на усі тридцять два, бо поруч сидять люди, які теж сміються з самих себе.”

За роки діяльності “Manhattan studio”, було багато приємних моментів і досягнень, серед яких варто відзначити переможну участь абсолютно всіх резидентів студії в народному шоу “Розсміши коміка”. Саме цей досвід допоміг акторам заробити довіру клієнтів і дарувати посмішки та позитивні емоції усім, хто цього потребує.

Замовлення квитків тел. 096-800-62-90, 067-275-03-06, або у касі МПК “Текстильник”.

27.11.2014Олексій ПОТЯНОК



Рівне-Ракурс №10 від 27.11.2014p. 
На головну сторінку