|
№684 від 27.11.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Приготування: на дві порції 100 гр. бочка або м’яса ріжемо тоненькими шматочками, підсмажуємо обов’язково на смальці. Додаємо 1 невелику цибулини, теж порізану смужками. Чотири середні картоплини тремо як на деруни, щоб вони не потемніли додаємо 1 ст. л. сметани. Перемішуємо, солимо, перчимо. Беремо дві вогнетривки формочки, на низ розподіляємо зажарку, зверху викладаємо картопляну масу. Кожну формочку щільно закриваємо фольгою. Ставимо у духовку на 30-40хвилин при 200° С. За хвилин 10 до готовності знімаємо фольгу, щоб утворилася золотиста скоринка. Готову страву подавати гарячою, особливо смакує з сметаною та квашеною капустою.