Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №698 від 16.03.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Мексиканський шоколадний пиріг (пісний)

Мексиканський шоколадний пиріг (пісний)

Для тіста на форму в 20см нам знадобиться: 1,5 ст. борошна, 1 ст. цукру, 0.5 ст. какао, 1 ч.л.розпушувача, 0,3 ч.л. перцю чилі, 2 ст.л.олії, 1ст.л. бальзамічного оцту, 0,4 ч.л. солі, 1 ст.холодної води.

Борошно просіюємо в миску, додаємо цукор, какао, розпушувач, сіль. Все змішати. У воду додаємо оцет (можна брати звичайний, але тоді тісто чимось ароматизувати, наприклад корицею чи ваніллю). Виливаємо в суху суміш, розмішуємо, щоб не було грудочок. В кінці додаємо перець чилі. Ставимо в духовку при 180С° на 30 хвилин (до проби на суху паличку).

Тим часом готуємо глазурь:

2/3ст.цукрової пудри, 1/3ст.какао, 1/2ст.л.бальзамічного оцту, 2ст.л.холодної води, 1/3ч.л. перцю чилі.

Все змішати і дати постояти хвилин 20.

Пиріг виймаємо з духовки, даємо охолонути, зверху розподіляємо глазур.

Подавати можна відразу.

16.03.2015



Рівне-Ракурс №10 від 16.03.2015p. 
На головну сторінку