Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №701 від 06.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Віталій Чугунніков відвідав Рівненський полігон

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков разом з волонтерами ДАРу відвідав Рівненський загальновійськовий полігон.

Під час візиту голова ОДА ознайомився з тим, як готують мобілізованих до бойових дій в зоні АТО та передав від підприємців Рівненщини необхідні для бійців речі – бензогенератори, бензопили, зварювальний апарат, вогнегасники, мастильні матеріали, електроінструменти та комплектуючі до них.

За словами Віталія Чугуннікова, днями частина військовослужбовців відправляються в зону АТО для проходження служби. Тож волонтери звернулися до голови ОДА з проханням допомогти у забезпеченні бійців усім необхідним.

“До мене звернулися волонтери з проханням допомогти військовим, що відправляються в зону АТО, обладнанням та реманентом. Ці речі дуже необхідні, а їх наявність не передбачається нормами забезпечення Збройних Сил України. Необхідність такої допомоги підтвердили й військові. Тож я звернувся до підприємців і в найкоротші строки ми зібрали усе необхідне”, - розповів голова Рівненської ОДА.

Віталій Чугунніков високо оцінив рівень підготовки мобілізованих, інструкторів, а також стан матеріально-технічного забезпечення підрозділів, що там готуються. Однак потреба бійців в зоні АТО є більшою, ніж зараз надає держава.

“За результатами цього візиту ми домовилися з військовими, що я зі свого боку ініціюватиму перед керівництвом держави ряд питань. Серед них і перегляд норм забезпечення військовиків. Адже насьогодні ці норми значно менші, аніж насправді потребують бійці на передовій”, - підкреслив голова ОДА.

06.04.2015



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2015p. 
На головну сторінку