Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №707 від 21.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Морозиво “Крем-брюле”

Морозиво “Крем-брюле”

Інгредієнти:

- 30г сухого молока

- 290мл молока

- 350мл вершків 33% (або домашніх)

- 100г цукру

- 8г кукурудзяного крохмалю

Рецепт взятий з книги радянських ГОСТів, тобто за смакові якості можна не боятися – ідентично смаку дитячих спогадів.

В мисці змішуємо 30г сухого молока, 50г цукру, 8г кукурудзяного крохмалю, 90мл молока, перемішуємо.

Для карамелі 50г цукру розтоплюємо до світло-коричневого кольору в каструльці, додаємо 50мл підігрітого молока, прогріваємо 1-2 хвилини. Додаємо карамель до молочної суміші, проціджуємо, ставимо на вогонь, додаємо 150мл молока, доводимо до кипіння. Охолоджуємо.

Збиваємо до м’яких пік 350мл вершків (від 33% жирності), додаємо карамельно-молочну суміш, перемішуємо до однорідної маси. Викладаємо все в ємність, що закривається і ставимо морозилку на 3-4 години. А далі розкладаєте по креманках і згадуєте дитинство!!!

21.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2015p. 
На головну сторінку