Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №708 від 25.05.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Ліниві голубці

Ліниві голубці

На 5-6 порцій:

- 500гр. квашеної капусти

- 300гр. м’ясного фаршу (для дієтичного варіанту беремо курячий або індичий)

- 150гр.рису (для дієтичного варіанту – звечора залили водою, зранку воду злили, рис промили і зварили)

- 200мл сметани 10% (для дієтичного варіанту – забули про сметану)

- 1 яйце

- морквинка, зелень, сіль, перець за смаком

Для початку промиваємо капусту, відварюємо рис, моркву натираємо і підсмажуємо.

Додаємо до смаженої моркви капусту, тушкуємо до готовності. Далі додаємо до капусти рис і тушкуємо хвилини 2-3.

До готових овочів додаємо фарш (фарш у мене був з цибулею, тому я її окремо не додавала), яйце, перемішуємо. Даємо трохи охолонути.

Формуємо котлетки, а далі можна йти двома шляхами – підсмажити або запекти. Запікати в духовці 25 хвилин при 180С°. Знову перед нами два шляхи – можна подавати в такому вигляді (в такому разі запікаємо 40 хвилин), а можна викласти у форму, залити сметаною і запікати ще 15 хвилин. Присипаємо зеленню і кличемо всіх до столу, дуже домашня страва.

25.05.2015



Рівне-Ракурс №10 від 25.05.2015p. 
На головну сторінку