Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №713 від 30.06.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Круглий стіл

Проблеми виділення землі бійцям АТО

Проблеми виділення землі бійцям АТО

Активісти Рівненської обласної організації партії “УДАР” провели 16 червня круглий стіл на тему “Надання земельних ділянок міською владою Рівного учасникам АТО”. В обговоренні взяли участь директор фірми “Архсервіс” Валентин Дем’янов, голова обласної організації спілки ветеранів АТО Віктор Сокольник, військовий офіцер Олег Садовський, співголова громадської Всеукраїнської організації ветеранів АТО Віктор Думенков та спеціаліст із соціального забезпечення ветеранів АТО при Всеукраїнській спілці товариства ветеранів АТО Ігор Рубан.

Учасники заходу порушили проблемні питання щодо виділення міською владою Рівного земельних ділянок бійцям АТО. Серед іншого говорили про доцільність отримання бійцями АТО земельних ділянок у так званих неперспективних мікрорайонах міста бо проблема в тому, що вони не мають розроблених планів проекту території, а відповідно - й належної інфраструктури.

Великим каменем спотикання щодо отримання воїнами АТО, можливо, єдиного майна їхньої сім’ї є і те, що багато бійців не мають посвідчення учасників бойових дій. Також у ході обговорення дійшли висновку, що проблема криється ще й у доцільності використання виділених земель та недолугості існуючого генерального плану меж міста.

Голова обласної організації партії “УДАР” Анатолій Сидорук поінформував учасників круглого столу про те, що активісти організували ініціативну групу з моніторингу генерального плану міста для того, щоб бійці АТО отримували справді придатні для будівництва земельні ділянки. “Ми маємо захищати тих, хто сьогодні захищає нас. Бійці мають право отримати не клапоть бур’яну в полі і не ущільнений до неможливості зі всіма стічними водами мікрорайон”, - зазначив Анатолій Сидорук.

Круглий стіл став першим кроком у координуванні вирішення проблемного питання. Партія “УДАР” має намір тримати на контролі питання соціального забезпечення бійців АТО.

30.06.2015Прес-служба Рівненської обласної організації Політичної партії “УДАР”



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2015p. 
На головну сторінку