№714 від 06.07.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
- капустина - 0,5 кг
- фарш м’ясний – 250гр
- йогурт натуральний або сметана 10% - 2ст.л.
- гірчиця – 1ч.л.
- сир твердий – 50гр
Для початку купуємо капусту і залишаємо її без холодильника на добу. Це потрібно для того, щоб суцвіття легко від’єднувалися один від одного. Тому беремо капусту гарну, без плям, інакше за добу вона зовсім зіпсується.
Закип’ятили воду із сіллю (на 3л води -1 ч.л.солі), кладемо в окріп капусту, як тільки закипить тримаємо 5 хвилин. Виймаємо, даємо трохи охолонути.
Обережно начиняємо капустину фаршем, починати краще зі споду. Максимально наповнюючи всі пустоти м’ясом. Потім роз’єднуємо суцвіття зверху, закладаємо начинку, де-не-де фарш може виглядати, але це нічого. Зверху капустяну голову потрібно чимось змастити, можна це зробити і майонезом, але краще взяти йогурт змішаний з гірчицею, виходить нічим не гірше, але набагато корисніше. Ставимо в розігріту до 180С° на 25 хвилин, виймаємо ще раз змащуємо і присипаємо сиром. Ставимо ще на 15 хвилин.
06.07.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.07.2015p. На головну сторінку |