№726 від 28.09.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На 6 порцій: - 200гр.борошна, - 100гр.какао, - 3 яйця, - 2ст.л.цукру, - 2ст.л.олії, - дрібка солі; Начинка: - 500гр.творогу, - 100гр.цукру, - 1 яйце, - 1,5ст.л.крохмалю; Для вершкового соусу: - 200мл вершків (від 20%), - 50гр.цукру, - 1ч.л. ванільного цукру;
Для начинки пробити блендером творог, цукор, крохмаль та яйце до однорідної маси.
Тісто розкачати, вирізати кружальця, розкласти начинку та сформувати вареники. Тісто виходить пластичне, тож можна експериментувати із защіпами.
Варити вареники у підсоленій воді до тих пір, поки вони не спливуть.
Тим часом трохи збити вершки із цукром для соусу.
Вареники подавати гарячими, поливши звершу соусом.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
28.09.2015 |
Рівне-Ракурс №10 від 28.09.2015p. На головну сторінку |