Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №734 від 23.11.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Ругувачки

Ругувачки

Це страва болгарської кухні, яка дуже нагадує чебурекі, проте начинка виключно сирна з додав анням зелені.

Для тіста: - 100гр.вершкового масла, - 1ст.крутого кип’ятку, - 2-2,5ст.борошна, сіль

Для начинки: - 500гр.творогу, - петрушка, - кріп, - часник, - сіль, - перець

Для тіста масло ріжемо кубиками, викладаємо в миску, де будемо замішувати тісто, додаємо кип’яток та сіль, розмішуємо поки масло не розтане повністю. Тоді додаємо просіяне борошно, спочатку раджу додати 2 стакани, замісити тісто, дати охолонути, а тоді при необхідності підмісити на столі. Охолоджене тісто ділимо на порції. Накриваємо рушником і даємо полежати хвилин 10.

Тим часом готуємо начинку: зелень дрібно ріжемо, додаємо до творогу, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо. Для більш однорідної, масткої консистенції я завжди додаю столову ложку нежирної сметани або йогурту.

А далі робимо все як і для чебурек: розкачуємо тісто, викладаємо начинку, защипуємо краї і обсмажуємо в олії.

Обсмажені вироби викладаємо на паперові рушнички, щоб увібрати зайву олію і відразу ж подаємо, поки ще гарячі.

Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA

23.11.2015



Рівне-Ракурс №10 від 23.11.2015p. 
На головну сторінку