Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №744 від 08.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рівненські “Монархи” готуються до старту чемпіонату України з американського футболу

Рівненські “Монархи” готуються до старту чемпіонату України з американського футболу

Рівненські “Монархи” вирушають у черговий хрестовий похід у всеукраїнській Вищій лізі з американського футболу. Про це повідомляє “ВСЕ про СПОРТ”. У сезоні 2016 року у чемпіонаті України візьме участь найбільша кількість команд за всю історію розіграшу. Двадцять колективів по силі та географічному принципу розділено між трьома дивізіонами. У плей-офф вийде 8 команд, які і боротимуться за чемпіонство. З Дивізіону А, в якому зібралися усі найсильніші команди України минулого року до плей-офф потрапляє 4 колективи. Із східного та Західного дивізіону по 2.

Рівненські “Монархи” боротимуться за вихід із дивізіону із неслабкими суперниками - учасниками минулорічної Вищої Ліги Вінницькими “Вовками”, омолодженим складом Київських “Слов’ян”, а також амбітною молодою Київською командою “Джокери”. Також сильні минулорічні суперники Хмельницькі “Гладіатори” та новачки всеукраїнських змагань Здолбунівскі “Орли”.

За календарем “Монархи” почнуть чемпіонат 24 квітня у себе дома із київськими “Джокерами”. Впродовж регулярного чемпіонату, рівняни зіграють шість матчів: по два з “Джокерами” та “Орлами”, та по одному з “Гладіаторами” (у Хмельницьку) та “Вовками” (у Рівному).

Цьогорічний чемпіонат України з американського футболу обіцяє бути більш насиченим, тож спортивне видовище гарантовано.

08.02.2016



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2016p. 
На головну сторінку