Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №752 від 05.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Підтримка для прокуратури

28 березня біля входу до Рівненської обласної прокуратури відбулась акція “Громадськість відповідає прокуратурі”.

Захід провела Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Фундація регіональних ініціатив”(ФРІ). Під час акції громадські активісти показали невелике дійство на “підтримку” прокуратури.

Ось що розповідає координатор акції у Рівному Віталій Примак:

“Акція наша пройшла в саркастичному стилі. До її проведення нас спонукало те, що відбулось днями в Києві. Є така громадська організація “Центр протидії корупції” — вона займається пошуком фактів, які не дошуковує прокуратура. Керівники і активісти цієї організації постійно критикували прокуратуру. Днями через суд було надано доступ до перевірки фінансових документів “Центру протидії корупції”.

Громадські активісти закликають, щоб прокуратура не робила таких вибіркових показух. Якщо вже перевіряти, то перевіряти всіх.

За останні роки генеральні прокурори, як ми бачимо, блокують найрезонансніші справи. Громадські активісти Рівного підтримують київських колег, які вийшли сьогодні до Адміністрації Президента з такими вимогами: відставити діючого генпрокурора Шокіна; не просто призначити “нового Шокіна”, а оголосити конкурс, на якому буде обраний незалежний генеральний прокурор України”.

05.04.2016Олександра НАГОРНА



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2016p. 
На головну сторінку