Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №752 від 05.04.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Манники з джемом

Манники з джемом

На 8 стандартних кексів: Манка – 100гр., Борошно – 50гр., Розпушувач -1/2ч.л., Цукор- 50гр., Яйце - 1 шт, Олія – 70мл, Молоко-100мл, Джем або повидло -200гр.

Змішуємо манку, просіяне борошно, цукор та розпушувач. В другий мисці змішуємо олію, яйце та молоко, все об’єднуємо в сметаноподібну субстанцію. В формочки викладаємо по столовій ложці тіста, на тісто викладаємо по 1ч.л.джему або повидла, зверху прикриваємо залишками тіста.

Випікаємо при 180С° 25-30 хвилин або до золотистого кольору. Готові манники можна за бажанням присипати цукровою пудрою.

05.04.2016



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2016p. 
На головну сторінку