Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №766 від 07.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Іноземні волонтери, які навчали дітей на Рівненщині, зустрілись із Президентом

Президент Петро Порошенко зустрівся із волонтерами, які приїхали в Україну навчати дітей англійської мови у таборах GoCamps.

Протягом трьох тижнів 117 волонтерів із 38 країн світу допомагали українським дітям подолати мовний бар’єр та практикувати розмовну англійську у мовних таборах нового покоління, запроваджених цього року громадською ініціативою GoGlobal.

Рівненських дітей навчали четверо волонтерів з Таїланду, Туреччини та Індонезії. Вони працювали з учнями у чотирьох мовних таборах краю – у Володимирецькому колегіумі, Квасилівському НВК, Костопільській школі № 6 та Тучинській школі.

Під час зустрічі із Президентом волонтери пообіцяли, що повернуться наступного року продовжувати свою волонтерську місію.

Петро Порошенко під час зустрічі висловив підтримку ініціативі GoGlobal та відзначив важливість залучення саме громадських іціціатив до промотування вивчення іноземних мов українцями.

На думку Президента, в українців немає 12-ти років, щоб вивчати англійську у школі виключно академічним шляхом, тому необхідно популяризувати нестандартні методи вивчення мов, наприклад, із залученням іноземних волонтерів.

Петро Порошенко пообіцяв підтримати ініціативи GoGlobal у 2017 році.

Нагадаємо, мовні табори GoCamps проходили у 126 школах у всіх регіонах України з 6 по 24 червня у 90 містах та селах України.

GoGlobal – це громадська ініціатива, спрямована на просування та популяризацію вивчення іноземних мов в Україні. З метою покращення рівня володіння розмовною мовою серед дітей у 2016 році GoGlobal запустила проект GoCamps – мовні табори, у яких вивчення англійської відбувається із залученням іноземних волонтерів. Основний акцент у таборах робиться на розмовну англійську. Навчання проходить із використанням кращих світових методик.

07.07.2016Прес-служба Рівненської ОДА



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2016p. 
На головну сторінку