Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №766 від 07.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині завершилися «Веселі старти»

На Рівненщині завершилися «Веселі старти»

Щорічно по всій території України, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, відбуваються Всеукраїнські спортивні свята серед дошкільнят «Веселі старти». Цього року спортивно-масові заходи, які були проведені на Рівненщині, об’єднали майже 15 тисяч дошкільнят, котрі отримали можливість не тільки позмагатися в цікавих конкурсах і отримати цінні призи, а й знайти нових друзів, котрі також цікавляться різними формами активного дозвілля.

Протягом періоду проведення заходів, малеча віком від 3 до 6 років, брала участь в різноманітних естафетах, іграх, конкурсах малюнку, спортивних змаганнях, гімнастичних вправах зі спортивним інвентарем тощо.

Такий захід проводиться з метою формування у дітей звички до занять фізичною культурою, популяризації здорового способу життя і залучення підростаючого покоління до регулярного і активного дозвілля.

За результатами проведених спортивно-масових заходів, в містах і районах області, визначався кращий населений пункт, що отримував право поборотися за перемогу на обласному рівні. Найкращі в якому, були визначені за підсумками наданих звітів, і цього разу перемогу здобула громада м. Костопіль; друге місце посіла громада м. Рівне; а третьою стала громада смт Клевань.

07.07.2016Всі переможці та призери будуть нагороджені кубками та дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2016p. 
На головну сторінку