Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №772 від 18.08.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Правдива історія найзнаменитішого подорожі в ігровому автоматі «Колумб делюкс»

Хрістофора Колумба вважають одним з найвпливовіших людей, коли-небудь жили на землі. І дійсно, ніколи ще така гігантська помилка не призводила до такої епохальної перемоги. Адже Колумб відплив з Іспанії на пошуки Індії, але знайшов не її, а америку. Так для європейців відкрився Новий світ.

Колумбу присвячені численні дослідження, книги, фільми, серіали. На честь нього названо вулиці, площі, міста, країна (Колумбія), астероїд і навіть кратер на Місяці. Не залишилися осторонь і виробники ігрових автоматів. Наприклад, тема найвідомішого подорожі в історії обігрується в Відеослотах 1429-го року. Незвідані моря (1429 Uncharted Seas) шведського розробника Thunderkick. Історія подана в міфологічному ключі: в слоті можна зустріти казкове морське чудовисько, губящее кораблі сміливців. Правда, тема слота швидше натякає на Колумба, ніж прямо на нього вказує.

Характеристики ігрового автомата

З іншого боку, ігровий автомат Колумб на http://www.freeslot-hall.com/ повністю присвячений особистості відважного і підприємливого першовідкривача. Гравцеві належить розділити всі тяготи морської подорожі і радості відкриття незліченних багатств Нового Світу, цей ігровий автомат можна знайти на http://www.freeslot-hall.com.

Найчастіше, експлуатуючи історичну тематику, творці ігрових автоматів мало уваги приділяють реалій історичних подій. Не так вчинили творці Колумба. У цьому Відеослоти всі основні моменти, пов'язані з першою, найвідомішою експедицією, ретельно відтворені, тому слот має і цілком серйозне пізнавальне значення. Наприклад, на перший погляд вітрильний корабель - символ розкиду в грі - завжди однаковий. Але це не так. Для випадання бонусної комбінації потрібно 3 Скаттер, і в слоті Колумб це три різних корабля. Це не випадковість, оскільки в невеликому дослідницькому флоті Христофора Колумба були саме 3 парусника: флагман Санта-Марія, Пінта і Нінья. Ще один історично важливий момент згадується в ігровому автоматі. Другий за значимістю СИМВОЛ ОСНОВНИЙ гри - Королева, судячи з короні. Але це не просто якась абстрактна монархиня, а Ізабелла Кастильська, королева Іспанії, без якої подорож могло б і не відбутися. У Іспанії того часу всі гроші йшли на війну, і тоді вона заклала свої коштовності, щоб фінансувати експедицію. І ще потрібно сказати, що у Novomatic є схожий слот про першовідкривача Китаю (по крайней мере, для Європи) Марко Поло (Marco Polo), так що вийшла невелика історична серія.

Ігрова символіка відіслати

Сам слот Колумб делюкс створений цілком в дусі Novomatic-Gaminator. У нього Барабанов і 5'10 ігрових Ліній. Лінії нефіксовані, їх можна вибрати, в залежності від переваги гравця. Найкраще геймплей автомата проявляється при активації всіх 10 ліній. З бонусних можливостей є дикий символ, Скаттер і безкоштовні обертання. Також є обов'язкова для всіх геймінаторов ризик-гра.

Найстаршим символом гри є, зрозуміло, сам Колумб. Його портрет (втім, як і інші старші символи) анімується при виграші двома способами. При невеликому приз Колумб з портрета просто величаво киває, а при істотному, розігрується міні-сценка, яка закінчується на берегах нововідкритій Америки. 5 Колумбов відразу на лінії видають фіксований джекпот в 5000 монет. Крім цього, портрет великого мореплавця виступає диким символом. Другий за значимістю символ - королева іспанії. Потім йде символ її знаменитих коштовностей, закладених заради відкриття Америки (ні більше, ні менше), і замикає групу старших символів астролябія - старовинний навігаційний інструмент. Всі старші символи спрацьовують в комбінації від 2 на будь-якої активної лінії. Молодші символи традиційно карткові. Їх потрібно мінімум 3 для формування виграшного поєднання.

Портрет Христофора Колумба - найдорожчий символ і вайлд. Він замінює всі символи на лінії, крім символу розкиду.

3 Їх види, 3 корабля Колумба - Санта-Марія, Пінта і Нінья. Самі по собі вони нічого не виплачують, однак при випаданні в будь-якому місці ігрового поля всій трійкою, дають право на 10 безкоштовних призових обертань. В основній грі вони показані з корми. При цьому кожен корабель може випадати тільки на своєму барабані: 1-м, 3-м і 5-м. Ці ж символи, тільки в ракурсі з носа і на іншому тлі грають і у фрі-спинах, так що завжди є шанс на додаткові безкоштовні ходи.

Бонусна гра

10 безкоштовних спинив отримує в якості призу гравець, якщо у нього в основній грі випало 3 корабля - Скаттер. У самій бонусної грі Скаттер також присутні, а значить можна отримати додаткові 10 (або більше, якщо дуже пощастить) фрі спинив.

Обов'язково входить в оснащення всіх геймінаторов. Гравець при бажанні завжди може натиснути на кнопку DOUBLE і збільшити початковий приз до 32 разів в 5 раундах ризик-гри. Для цього потрібно правильно вибрати колір карти.

Колумб делюкс дуже серйозний і цікавий ігровий автомат. Баланс гри так влаштований, що значна частина виграшів приходить з основної гри. Це відрізняє Колумб від багатьох ігрових автоматів, де гравець живе від бонусу до бонусу. Тут в основній грі низька варіативність, і часті випадання навіть 5 символів в ряд. Нехай гравця не бентежить відсутність мультиплікатора - у слота один з найвищих не тільки серед продуктів Novomatic рівнів повернення гравцеві - 97,03%. І, нарешті, історична достовірність робить гру ще й по-справжньому пізнавальної.

18.08.2016



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2016p. 
На головну сторінку