Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №783 від 03.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Підручники, написані в Острозькій академії, виховують патріотизм – Президент

Президент Петро Порошенко під час відвідин Національного університету «Острозька академія» поспілкувався з викладачами і студентами навчального закладу. 

Глава держави наголосив, що відчуває піднесення у зв’язку з тим, що один з найстаріших навчальних закладів України – Острозька академія – продовжує розвиватися. В академії будується новий лабораторний комплекс, де кожен професор або талановитий аспірант матиме можливість працювати над своїм науковим доробком.

«Одним із локомотивів європейського руху нашої держави, оновленої, яку ми зараз будуємо, є Острозька академія», - сказав Президент і зауважив, що підручники, написані в стінах академії, мають відігравати величезну роль у патріотичному вихованні.

«Це не дивно, і недарма вони написані тут. Дух острозький формує український патріотизм», - зазначив Президент.

Глава держави зауважив, що завдяки діяльності ректора Ігоря Пасічника в академії запроваджуються новітні технології, новітні методики, відкриваються нові кафедри, запроваджуються нові дисципліни і це те, чого потребує держава.

«Саме на таких ентузіастах тримається українська наука», - зазначив він.

Президент переконаний, що молоде покоління, виховане тут, зуміє спрямувати здобуті знання, досвід та духовні сили на реалізацію головної мети – побудови процвітаючої, могутньої, обов’язково європейської України.

03.11.2016



Рівне-Ракурс №10 від 03.11.2016p. 
На головну сторінку