Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №784 від 10.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Apfelkuchen- яблучний пиріг

Apfelkuchen- яблучний пиріг

На форму 24 см: 250гр. масла кімнатної температури 250гр. цукру 350гр. борошна 5 штук яєць 1ч.л.розпушувача 1ч.л.ванільного цукру 1кг яблук

Масло збиваємо з цукром, ванільним цукром, додаємо по одному яйця, збиваємо до однорідної маси, просіюємо борошно з розпушувачем, розмішуємо. Яблука нарізаємо шматочками, додаємо в тісто, перемішуємо. Може здатися, що яблук забагато, але не лякайтеся – їх якраз ідеальна кількість. Викладаємо у форму і випікаємо при 190С° 55-60 хвилин. Готовий пиріг присипаємо за бажанням цукровою пудрою.
10.11.2016



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2016p. 
На головну сторінку