Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №835 від 09.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Картопляні биточки з грибним соусом

Картопляні биточки з грибним соусом

На 3 порції: Для биточків: 600гр. картоплі 1 яйце 1 велика цибулина 50гр.твердого сиру 100гр. панірувальних сухарів куркума, сушена м’ята, суміш перців Для соусу: 300гр.печериць 1 велика цибулина 100мл сметани сіль, перець

Для початку відварюємо картоплю. Готову картоплю розминаємо в пюре. Цибулю ріжемо кубиком і підсмажуємо, додаємо до пюре, солимо, додаємо приправи, даємо охолонути. Сир натираємо на тертку, додаємо до картоплі, вбиваємо яйце, все добре перемішуємо. Формуємо биточки, паніруємо в сухарях і обсмажуємо.

Для соусу цибулю нарізаємо на півкільцями, підсмажуємо, додаємо порізані печериці, солимо, перчимо, обсмажуємо. Коли випарується вся рідина додаємо сметану і доводимо до кипіння.

Подаємо биточки з соусом гарячими.

Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA

09.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2017p. 
На головну сторінку