Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №836 від 16.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пиріжки як пух

Пиріжки як пух

На 23 пиріжка по 50гр.: 640гр. борошна 310гр.води 8гр. свіжих дріжджів 46гр.цукру 9г.солі 70гр.яйця 70гр. жиру (смалець, масло вершкове) кімнатної температури

Тісто непримхливе та просте в роботі. Борошно просіюємо, додаємо дріжджі, цукор, сіль, воду, яйця, жир. Замішуємо тісто, воно буде грудкуватим, залишаємо його під мискою на 20 хвилин. Тоді знову вимішуємо до гладкості. Даємо відпочити 3 години. Через кожну годину тісто обминаємо.

Готове тісто ділимо на рівні порції, даємо відпочити 10-15 хвилин і ліпимо пиріжки.

Готові пиріжки викладаємо на деко і залишаємо на 40 хвилин. Далі змащуємо збитим яйцем і випікаємо до золотистого кольору при 180 С 25-30хв.

Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайт PIKA.RV.UA

16.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2017p. 
На головну сторінку