Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №866 від 21.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з маринованою пряною вишнею

Салат з маринованою пряною вишнею

На 2 порції: Великий пучок зеленого салату 100 гр. козячого сиру (можна взяти слабосолену бринзу чи просто пресований творог) 50гр. грецьких горіхів 1 ст.л. оливкової олії Для пряної вишні: 100гр. вишні без кісточок 1 зерно кардамону, 1/4 ч.л. сумаху 2 ст.л. цукру 4ст.л. оцту, краще якісь ягідний чи фруктовий

Для початку в каструлю кладемо вишню, спеції, цукор та оцет, доводимо до кипіння і тримаємо кілька хвилин, щоб цукор розтав і маса трошки загусла. Даємо повністю охолонути.

Листя салату миємо, сушимо, рвемо руками невеликим шматками. Викладаємо на тарілку, туди ж викладаємо сир, теж порваний руками, розкладаємо вишню (сироп залишаємо) і порізані горіхи.

Для заправки до вишневого сиропу додаємо столову ложку олії, розмішуємо і розприскуємо на салат.

Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA

21.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2018p. 
На головну сторінку