Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №867 від 27.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Парфе з вишнею та білим шоколадом

Парфе з вишнею та білим шоколадом

На 6 порцій: 300мл вершків від 33% 100гр. білого шоколаду 3 яйця 75 мл молока 100гр. цукру 1ст. вишні без кісточки

Цукор, молоко, яйця змішуємо в каструлі і ставимо на водяну баню. Помішуючи варимо до загустіння. Вийде такий собі заварний крем, додаємо поломаний шоколад, перемішуємо до розтанення шоколаду. Повністю охолоджуємо. Вершки збиваємо до стійких пік, обережно підмішуємо крем, додаємо вишню і викладаємо у форму. Дуже зручно використовувати силіконову форму для кексів.

Ставимо в морозилку не менше ніж на 4 годин. Десерт має повністю замерзнути. Потім виймає з форми, ріжемо гарячим ножем порційно і подаємо!

Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA

27.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2018p. 
На головну сторінку