№868 від 05.07.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
На 1 баночку 330мл: 3-4 невеликих кабачка чи цукіні 3-4 зубчики часнику 1ч.л. сушеної м’яти 0,5ч.л. солі крупного помолу 100-150мл олії
Далі знову так само 4 хвилини при максимальній потужності і дивимось – готові кабачки мають бути сухими, але не ламкими а гнучкими. Тоді ми їх викладаємо в стерилізовані банки чергуючи: кабачки, кілька пластинок часнику, кілька дрібок солі і трішки м’яти. Так викладаємо до верху, щільно втрамбовуємо рукою. Якщо залишилося кілька не допечених кружалець, викладаємо їх на самий верх. Доводимо олії до першої появи димка і обережно заливаємо в банку до верху. Олія дуже гаряча, вона буде пінитися і просмажить недопечені кабачки. Закриваємо стерилізованими кришками і даємо повністю охолонути.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
05.07.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2018p. На головну сторінку |