№879 від 20.09.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 5-10 порцій: Для опари: 1ст.молока 10гр. дріжджів 1ст.л. цукру 4ст.л. борошна Все змішали і залишили на 30 хвилин в теплому місці. Для тіста: Вся опара 320гр. борошна 50гр.цукру 60гр. масла кімнатної температури (домашньої сметани) дрібка солі
Готове тісто ділимо на 20 шматочків, кожен розкачуємо смужками, з’єднуємо кінці з одного боку і скручуємо джгутиком. Кожен джгутик скручуємо кільцем. Даємо відпочити 40 хвилин.
Тим часом готуємо начинку: 300гр. творогу протерти через сито, додати 50гр. масла кімнатної температури, 50гр. цукру, ванільний цукор і 0,5ст.л. манки, все пробиваю блендером.
Беремо стакан, ставимо дном в борошно, а потім – в ватрушечну заготовку і трохи придавлюємо, змазати яйцем, в це заглиблення викладаємо начинку. Випікаємо при 180С до золотистого кольору.
20.09.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 20.09.2018p. На головну сторінку |