Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №898 від 31.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пончики

Пончики

Борошно – 260 гр. Вода – 150мл. Яйце велике – 0,5 штуки Цукор – 20гр. Масло вершкове – 15 гр. Дріжджі свіжі – 10 гр. Горілка – 1 ч.л. Сіль – 0,5 ч.л. Олія для смаження

Дріжджі розтерти з цукром, додати воду, борошно та інші інгредієнти крім олії. Замісити липке тісто, головне - НЕ підсипайте борошна. Просто залиште на 1 годину в теплому місці. Робочу поверхню та руки змазали олією, сформували з тіста невеличкі кульки, залишили на 15 хвилин, зробили посередині дірочки. Нагріли олію і опускаємо наші заготовки, смажимо до готовності, це швидко, буквально до 1 хвилин з кожного боку. Викладаємо на паперові серветки, приспаємо цукровою пудрою. Смачного!
31.01.2019



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2019p. 
На головну сторінку