Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №276 від 25.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Беріть приклад

Жителі села Карпилівка не без цікавості читають буклети з правилами протипожежної безпеки разом з інспектором держнагляду Олександром Шахно

Читають усі!

“Приємне з корисним” у буденність мешканців сіл Сарненського району вносять працівники районного відділу ГУ МНС України в Рівненській області, які їздять населеними пунктами й роздають людям листівки з правилами пожежної безпеки. А що? Люди із задоволенням читають!

- Найбільше пожеж виникає в селах, - каже старший інспектор Сарненського РВ ГУ МНС України в області Роман ПЛАСТИРА. - Як свідчить статистика, основним видом опалення на селі є все-таки пічне. Неправильна його експлуатація - найпоширеніша причина пожеж у селах.

До цього додам, що миші та щурі, яких у селах чимало, теж сприяють виникненню пожеж. Вони облаштовують свої кубла поблизу димоходів, і зносять туди різне шмаття, яке спалахує від найменшої іскри.

Саме тому, щоб відвести біду, сарненські рятувальники щороку випускають тисячі буклетів про запобігання пожежам і роздають їх мешканцям району. Можливо, й через те нині спостерігається тенденція до зменшення кількості пожеж у районі.

- Приємно здивувало те, що на минулій сесії районної ради було прийняте рішення про виділення з районного бюджету Велико-Вербчанській, Кричильській, Тинненській, Любиковицькій, Немовицькій та Коростській сільським радам майже 90 тисяч гривень на утримання місцевих пожежних команд, - зазначив пан Пластира. - Отже, матеріальна база пожежних частин дещо покращиться.

25.01.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 25.01.2007p. 
На головну сторінку