№911 від 02.05.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На торт діаметром 20см: Для бісквіту: 130 г марципану 45 г цукру 64 г жовтків 50 г яєць 75 г білків 45 г цукру 30 г борошна 15 г какао-порошку 30 г шоколаду гіркого 30 г масла вершкового
Для мармеладу:
100 г малинового пюре
46 г цукру
3 г пектина
1 г лимонної кислоти розбавити в 1г води
Пюре змішати з 2/3 цукру, довести до кипіння. Пектин змішати з залишком цукру, додати до пюре, ще раз довести до кипіння, додати розведену лимонну кислоту. Охолодити. Пектин можна замінити на 5 гр.желатину, тоді його треба замочити, і додати в гаряче пюре, дати охолонути і відразу викладати.
Сироп для просочування коржів:
70 г води
20 г цукру
10 г какао
15 г киршу (або міцного алкоголю)
Воду, цукор, какао довести до кипіння, зняти з вогню і додати алкоголь. Охолодити.
Для крему:
150 г вершків від 33%
150 г шоколаду гіркого
12 г цукру
Вершки з цукром довести до кипіння і залити шоколад. Перемішати, дати постояти годину в холодильнику.
Для глазурі:
25 г води
110 г вершків від 33%
150 г цукру
30 г какао
Все змішати, довести до кипіння, охолодити.
Бісквіт ріжемо на три коржа, кожен просочуємо сиропом. Перший корж промазуємо кремом, викладаємо другий корж, промазуємо малиновим мармеладом, викладаємо третій корж і все поліруємо кремом, що залишився. Ставимо в холодильник на 2-3 години, тоді поливаємо глазур’ю. Знову ставимо в холодильник.
02.05.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 02.05.2019p. На головну сторінку |