№912 від 10.05.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 10-12 порцій: 400гр. упаковка тіста філо 50гр.вершкового масла Для крему: 200мл олії без запаху 200гр.цукру 100мл сметани 2ст.л. манки 2 яйця 1ч.л. розпушувача під ніж Начинка: 500гр. замороженої вишні (НЕ розморожуємо) Сироп: 1 стакан цукру 1,5 стакани води Сік половини лимона
Тісто розморозили. Беремо два листа тіста, змазуємо кремом, кладемо ще два листа, знову змазуємо кремом і так поки не залишитися два листа, їх кладемо на половину тіста і на них викладаємо заморожену вишню. Скручуємо все в рулет, буде витікати крем, вилазити вишня – все нормально, ложкою все на місце поклали. Рулет кладемо у вузьку довгу форму, підходить форма для великого кексу. Надрізаємо рулет широкими шайбами, розтоплюємо масло і щедро змазуємо всю поверхню. Випікаємо 45-50 хвилин при 180С. Тим часом готуємо сироп: все змішали, довели до кипіння. Готовий гарячий рулет заливаємо гарячим сиропом і даємо повністю охолонути.
10.05.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 10.05.2019p. На головну сторінку |