Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №920 від 04.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Рух заради здоров’я» в Здолбунові

«Рух заради здоров’я» в Здолбунові

Черговий тур спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я» завітав до комунального закладу «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради запропонували учасникам взяти участь в багатьох спортивних естафетах. Зокрема, вони на швидкість бігали з футбольними і фітбольними м’ячами, ключкою приборкували флорбольний м’яч і намагалися влучити баскетбольним м’ячем у кільце. Підопічні дуже відповідально підходили до виконання вправ, раділи за себе і своїх товаришів, коли ті демонстрували хороші результати.

У підсумку, всі учасники отримали масу позитивних емоцій і задоволення від участі в естафетах. Очевидно, що подібні заходи справді здатні об’єднувати і мотивувати людей, не залежно від їхнього віку, професії чи соціального статусу.

Завершилися змагання врученням солодких подарунків від організаторів всім його учасникам.

Наступним спартакіаду прийме комунальний заклад «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради.

04.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2019p. 
На головну сторінку