№925 від 08.08.2019p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 2 баночки по 200мл: 600гр. болгарського перцю 3 стручка гіркого перцю 120гр.цукру 3ст.л.оцту Солі й води в цьому рецепті немає.
Викладаємо в каструльку цукор, додаємо пюре з перців, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до ледь помітного кипіння і, постійно помішуючи, варимо 30 хвилин. За 5 хвилин до кінця варки додаємо оцет.
Підготовлені банки стерилізуємо і в ще гарячі викладаємо джем.
08.08.2019 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2019p. На головну сторінку |