Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №930 від 12.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Шоколадно-горіхова паста (типу Nutella)

Шоколадно-горіхова паста (типу Nutella)

100гр.горіхів 1ст.л.цукру 1ст.молока 2ст.л.сухого молока 200гр. шоколаду (від 56%)

З цих пропорцій виходить доволі густа паста, якщо потрібна більш м’яка консистенція, можна додати 1/3ст.молока або взяти шоколаду 150 гр.

Горіхи підсушуємо на сковорідці, присипаємо цукром і карамелізуємо. Виливаємо на силікон чи пергамент, даємо охолонути, ламаємо на шматочки і пробиваємо в блендері до порошкоподібного стану.

Молоко з сухим молоком та шоколадом доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, даємо трошки охолонути і вливаємо в блендер до горіхових крихт, пробиваємо на найбільшій швидкості.

Переливаємо в стерилізовані баночки і даємо повністю охолонути при кімнатній температурі, тоді ставимо в холодильник на 2-3 години.

12.09.2019



Рівне-Ракурс №10 від 12.09.2019p. 
На головну сторінку