Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №279 від 15.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отак-то!

Перерахунків не буде?

Перерахунків не буде?

Перерахунків за оплачене рівнянами тепло, надане їм у жовтні-грудні 2006 року, не робитимуть - принаймні, найближчим часом. Про це заявив виконувач обов’язків директора КТП “Комуненергія” Володимир НОВОЖИЛОВ.

За його словами, можливість перерахунків тепловики розглянуть у кінці опалювального сезону. Володимир Новожилов вкотре наголосив, що у перші три місяці опалювального сезону вони використали газ згідно з нормативами. Виконувач обов’язків директора КТП “Комуненергія” також повідомив, що подання Рівненської обласної прокуратури на ім’я міського голови Рівного про перерахунок оплаченого рівнянами тепла Віктор Чайка з ним поки що не обговорював. Сам же пан Чайка вважає подання прокуратури на дії міської влади однобоким. Про це Віктор Анатолійович заявив, коментуючи подання Рівненської обласної прокуратури з вимогою “вирішити питання встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги з теплопостачання, які надаються новоствореними комунальними підприємствами міської комунальної власності “Теплотранссервіс” і “Комуненергія” та перерахунку за фактично отримані споживачами послуги з відшкодуванням споживачам коштів, зайво внесених ними за оплату”.

За інформацією міського голови, лише 27 відсотків рівнян вчасно розраховуються за підігрів води та тепло. Віктор Чайка порадив прокуратурі врахувати і цю сторону.

Втім, як повідомили з прес-служби прокуратури Рівненської області, якщо рівненські тепловики за місяць не вирішать питання про перерахунок рівнянам тарифів на опалення за жовтень-грудень 2006 року, винних чекає адміністративне, і навіть кримінальне, покарання. Так правоохоронці прокоментували позицію керівництва “Комуненергії” про те, що перерахунок тарифів можливий лише у кінці опалювального сезону. Нагадаємо, 12 лютого прокуратура Рівненської області оприлюднила результати перевірки діяльності КТП “Комуненергія” та КП “Теплотранссервіс”, в якому вимагає підприємства перерахувати тарифи на опалення за жовтень-грудень 2006 року.

15.02.2007ІА “Рівнеінформ”, ЗІК



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2007p. 
На головну сторінку