Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №940 від 21.11.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Спортивні старти чудельських школярів

Спортивні старти чудельських школярів

Естафету фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!», що проходять на Рівненщині, цими днями прийняли вихованці «Чудельської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1 І-ІІ ступенів» та «Чудельської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2 І-ІІ ступенів». Його організатори, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, завітали до дітей із оновленою спортивною програмою.

На команди-учасниці чекали випробовування у шести конкурсах з елементами баскетболу, флорболу, волейболу, боулінгу. Дітям потрібно було показати свої уміння у техніці володіння різним спортивним інвентарем, влучності накидання кілець на конуси та попадання м’ячиками в ціль. Звичайно для перемоги важливим було вміння враховувати можливості інших учасників, взаємодопомога та зміщення акценту на командну роботу. Як підсумок – перемогу у двох освітніх закладах здобули команди: «Посмішка» та «Форсаж».

Під час нагородження кращих колективів сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області, було відзначено юних художників, чиї роботи здобули призові місця в конкурсі спортивного малюнку, котрий раніше відбувався в навчальних закладах.

Користуючись нагодою, організатори вручили нагороди громаді Сарненського району за ІІ місце у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході «Біг заради гармонії» та громаді с. Вири Сарненського району за перемогу у заходах, присвячених Всесвітньому дню ходьби.

21.11.2019



Рівне-Ракурс №10 від 21.11.2019p. 
На головну сторінку