Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №943 від 12.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Оперативники затримали «квартирників»

Оперативники затримали «квартирників»

До рук зловмисників у квартирі на вулиці В’ячеслава Чорновола обласного центру потрапило все – від парфумів до грошових коштів. Обох крадіїв затримали працівники карного розшуку Рівненського відділу коли ті відзначали «легкий заробіток».

Пізно ввечері восьмого грудня до поліції повідомила 29-річна рівнянка, що її оселю обікрали.

Слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа шляхом підбору ключа проникла в квартиру та здійснила крадіжку грошових коштів в сумі 1500 доларів США, 100 євро, 5500 грн, ноутбука та речей домашнього вжитку.

Камери відеоспостереження зафіксували зловмисників, а оперативники одразу їх впізнали. Адже обоє неодноразово притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та у вересні цьогоріч звільнилися із місць позбавлення волі. Ними виявилися 25-ти та 31-річні жителі обласного центру.

Поліцейські встановили, що чоловіки винайняли квартиру на вулиці Курчатова. Прочісуючи район, оперативники розшукали зловмисників у одному із розважальних закладів: за святковим столом відзначали «гарну роботу».

«Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, – повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник сектору кримінальної поліції Юрій Сістук. – Обом повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення). Слідчі підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

Крім того, під час огляду орендованої квартири, поліцейські виявили й крадене майно.

Досудове розслідування триває. Відповідно до санкції, крадіям загрожує від трьох до шести років колонії.

12.12.2019Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 12.12.2019p. 
На головну сторінку