Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №943 від 12.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Королівські подарунки: що знайдуть під ялинкою діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Королівські подарунки: що знайдуть під ялинкою діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Королівська родина, звичайно, не бідує і може дозволити собі виконати мрію не тільки своїх діток, але балувати маленьких принців і принцес ніхто не має наміру. У ЗМІ потрапила інформація про те, що Кейт Міддлтон і принц Вільям подарують дітям на Різдво і всі в шоці від розважливості і скромності батьків.

Принцеса Шарлотта (4 роки) – єдина дочка герцога і герцогині Кембриджських, тому ми не припускали, що батьки відмовляють дівчинці в її примхах і бажаннях. Однак, наближене до королівської сім’ї джерело розповіло, що принцеса Шарлотта попросила на Різдво поні, а Вільям і Кейт вважають дівчинку замалою для такого подарунка. Цікаво, що пристрасть до цих тварин у дівчинки майже спадкова, адже прабабуся Шарлотти Єлизавета II теж любить коней.

Альтернативою подарунку вибрали іграшковий набір «Школа верхової їзди». Там можна знайти фігурки коней, будиночки-стайні та інші аксесуари. Але це ще не все, принцесі Шарлотті також придбали музичний автомат-караоке. Сподіваємося, що пісні відвернуть дочку герцога і герцогині від відсутності поні.

Принц Джордж (6 років) в бажаннях набагато скромніший. Хлопчик займається тенісом і просить на Різдво нову тенісну ракетку і настільний футбол. Тут батьки не заперечували, адже подарунок дійсно досить скромний і реальний.

Також, діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма отримають в подарунок загальний набір для кулінарії. Виявляється, навіть принци і принцеси люблять наводити заворушення на кухні.

12.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 12.12.2019p. 
На головну сторінку