Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №953 від 27.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Крем-суп з цвітної капусти

Крем-суп з цвітної капусти

На 6-8 порцій: 1 кг цвітної капусти (можна замороженої); 1 цибулина; 1 невеликий пучок петрушки; 1 ч.л. куркуми; 1 ч.л. копченої паприки; 200 мл вершків 10%.

Капусту миємо, ріжемо довільно і складаємо в каструлю, туди ж додаємо цибулю, куркуму, сіль за смаком, заливаємо водою так, щоб все було вкрито. Доводимо до кипіння і варимо хвилин 10 на маленькому вогні. Половину відвару зливаємо в кружку і погружним блендером пробиваємо до однорідного стану, додаємо паприку копчену і вершки, ще раз пробиваємо і дивимося на консистенцію, якщо дуже густе, додаємо трошки овочевого бульону, який залишили. Виправляємо на сіль і нагріваємо суп одну-дві хвилини. Для подачі бекон і хліб ріжемо довільно, підсмажуємо і кладемо на суп безпосередньо в тарілки, щоб все залишилося хрумким.
27.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 27.02.2020p. 
На головну сторінку