|
№953 від 27.02.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Капусту миємо, ріжемо довільно і складаємо в каструлю, туди ж додаємо цибулю, куркуму, сіль за смаком, заливаємо водою так, щоб все було вкрито. Доводимо до кипіння і варимо хвилин 10 на маленькому вогні. Половину відвару зливаємо в кружку і погружним блендером пробиваємо до однорідного стану, додаємо паприку копчену і вершки, ще раз пробиваємо і дивимося на консистенцію, якщо дуже густе, додаємо трошки овочевого бульону, який залишили. Виправляємо на сіль і нагріваємо суп одну-дві хвилини. Для подачі бекон і хліб ріжемо довільно, підсмажуємо і кладемо на суп безпосередньо в тарілки, щоб все залишилося хрумким.