Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №953 від 27.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Горілка у побуті

Горілка у побуті

Щоб без болю зняти з рани лейкопластир, просочіть його горілкою. Вона розчинить клей.

Щоб прочистити замазку швів у ванній та душах, наповніть пляшку з розбризкувачем горілкою, побризкайте на замазку, почекайте п’ять хвилин і змийте водою. Алкоголь у горілці вбиває грибки, цвіль та інші мікроорганізми.

Щоб прочистити лінзи окулярів, протріть їх ганчірочкою, злегка зволоженою горілкою. Алкоголь у горілці почистить скло і уб’є бактерії.

Продовжте життя бритвених лез, опустивши їх у склянку з горілкою після гоління. Горілка дезінфікує леза і не дає їм заіржавіти.

Побризкайте горілку на плями від блювоти, потріть їх щіткою, потім промокніть насухо.

Наповніть целофанові пакети горілкою, розведеною водою у співвідношенні один до одного, і заморозьте. Отримаєте переносні багаторазові холодильні елементи – вони виручать вас під час поїздки на пікнік або на дачу. Також вони можуть використовуватися для усунення болю і синців.

Щоб позбутися лупи, розмішайте в склянці горілки дві чайні ложки меленого розмарину. Дайте настоятися два дні, процідіть, увітріть у шкіру голови і дайте висохнути.

Горілка бореться з неприємним запахом ніг. Причина запаху – бактерії, що живуть біля потових залоз. Обтираючи зранку і ввечері ноги горілкою, ви ліквідуєте ці бактерії, і нікому буде «виробляти» неприємний запах.

Вмочіть ватку на сірнику в горілку і доторкніться кілька разів до герпесу на губах, щоб він зсохся.

Ви відправилися в гості в приголомшливих нових туфлях. Але прийшовши, ледве сидите за столом – чарівні човники сильно труть. Влийте по 50 мл горілки в кожну туфлю, і через 10-15 хвилин біль затихне.

27.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 27.02.2020p. 
На головну сторінку