№964 від 14.05.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 24 см: 400 гр. сметани нежирної (кефіру, йогурту); 100 гр. масла розтопленого; 2 яйця; 280 гр.борошна; 1 ч.л.розпушувача; 2 ст.л.цукру; 1 ч.л.солі (неповна). Для начинки: 1 великий пучок зеленої цибулі (приблизно 300гр.); 2 варених яйця; сіль, перець.
Для начинки цибулю ріжемо, тушкуємо хвилин 5 на середньому вогні. Яйця нарізаємо, додаємо до цибулі, солимо, перчимо за смаком, тушкуємо ще 5 хвилин, охолоджуємо.
В форму викладаємо половину тіста, зверху начинку, а тоді знову тісто, розмазуємо його лопаткою поверх начинки, щоб повністю її закрити.
Випікаємо при 170С° 40-50 хвилин до рум’яної шкоринки.
14.05.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2020p. На головну сторінку |