№974 від 23.07.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
400 г. кисломолочного сиру; 100 г. розтопленого шоколаду (молочного або чорного); 200 г. бісквітних крихт або подрібненого печива; 100 г.мелених горіхів; 1-2 ст.л. пудри цукрової;
Сир пробити блендером, додати розтоплений шоколад, ще раз пробити до гладкості, додати крихти, горіхи, вимішати. Якщо треба підсолодити, то додати цукрової пудри. Сформувати батончики, на 1-2 години поставити в холодильник, тоді обкачати в горіхах, какао або заглазурувати шоколадом.
23.07.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 23.07.2020p. На головну сторінку |