Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №974 від 23.07.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Чорний липень...

Чорний липень...

Дата 21 липня 2020 року увійде в історію. На жаль, в історію тероризму в Україні. Те, що ми всі спостерігали по телебаченню, чи на екранах гаджетів та комп’ютерів – по-справжньому страшно. Ледве не пів доби життя випадкових людей висіло на волосинці...

На жаль, не тільки це страшно. Автор добре знає ту площу в Луцьку, на якій розгорталась драма з заручниками. Неозброєним оком було видно, телевізійники стоять в кількох сотнях метрів від автобуса з терористом та заручниками. Якби почалась стрілянина, могли б бути жертви. На щастя все минулося без жертв, але ж це поки. Зрозуміло – ми вступили в полосу терористичної небезпеки. Багато зброї на руках, все більше людей, яким вже немає чого втрачати, страх, злоба і відчай, ненависть до всіх - ось ті чинники, які штовхають людей до терору та засобу щось комусь довести. Це терористи-одинаки, але зрозуміло, що ми маємо всі шанси отримати таке явище, як терористичні організації, які будуть об?єднувати людей за ідеологічними чинниками. Поки спецслужби з цим явищем боролись досить успішно, але це знову поки що. Такі організації легко виникають і можуть бути сотні разів небезпечнішими за терористів-одинаків.

Тому потрібно розуміти – до поняття «тероризм» - владі і силовикам потрібно відноситись серйозно, розуміючи всю небезпеку цього явища.

23.07.2020Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 23.07.2020p. 
На головну сторінку