Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №977 від 13.08.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Співачка Глюкоза не змогла потрапити в Україну: артистку депортували на 3 роки

Співачка Глюкоза не змогла потрапити в Україну: артистку депортували на 3 роки

Відома російська актриса і виконавиця Глюкоза, справжнє ім’я Наталія Іонова, не змогла потрапити в Україну. Жінку не пропустили в аеропорту «Бориспіль» і депортували, заборонивши в’їзд до країни терміном на 3 роки.

6 серпня артистка прилетіла з іншими пасажирами авіарейсом «Мінськ – Київ». Про це повідомила Держприкордон­служба на своєму офіційному сайті, додавши відео зі спілкування із зіркою.

Глюкозу не впустили в Україну через відвідування окупованого Криму. Своєю чергою Наталія не заперечувала, що відвідувала півострів у зв’язку зі зйомками проєкту. В Криму вона була останній раз у 2013 році й не знала, що це спричинить заборону на в’їзд до України. Працівники прикордонної служби підкреслили, що затримана плуталася у свідченнях, оскільки їм відомо, що вона відвідувала вечірки та концерти на півострові.

Знаменитість зазначила, що мета візиту до Києва є приватною, підкресливши, що вважає Крим українським. Попри дачу показань, Іонову відправили до Білорусі найближчим рейсом.

«Я ніяк не ставлюся (до окупації Криму, – ред.), Я не політик. Для мене можливість відвідувати Україну важливіша. Крим – український… Я просто не розумію, за що мені ця відмова», – сказала зірка під час спілкування з прикордонниками.

13.08.2020



Рівне-Ракурс №10 від 13.08.2020p. 
На головну сторінку