Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №986 від 15.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Лінивий форшмак

Лінивий форшмак

На 4 порції: 500 гр. філе слобосоленого оселедця; 1 цибулина (краще взяти солодких сортів); 2 ст.л. вершкового крем-сиру; 3 яйця.

Для початку варимо ідеальні яйця, щоб жовток залишився яскраво-жовтим, щоб не було сірководневого запаху – кладемо яйця в холодну воду, доводимо до кипіння, кип’ятимо 1 хвилину, знімаємо з вогню, залишаємо в такому вигляді рівно на 10 хвилин, тоді яйця можна чистити. Цибулю ріжемо напівкільцями і сильно приминаємо руками, так наш форшмак буде ніжнішим. Філе, цибулю і крем-сир з’єднуємо в блендері кілька секунд, щоб маса не стала однорідною, а тільки подрібнилася. Яйця дрібно ріжемо, змішуємо з оселедцевою масою. Охолоджуємо у холодильнику не менше години. Подаємо до відвареної картоплі чи підсушеного чорного хліба.
15.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 15.10.2020p. 
На головну сторінку