|
№986 від 15.10.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для початку варимо ідеальні яйця, щоб жовток залишився яскраво-жовтим, щоб не було сірководневого запаху – кладемо яйця в холодну воду, доводимо до кипіння, кип’ятимо 1 хвилину, знімаємо з вогню, залишаємо в такому вигляді рівно на 10 хвилин, тоді яйця можна чистити. Цибулю ріжемо напівкільцями і сильно приминаємо руками, так наш форшмак буде ніжнішим. Філе, цибулю і крем-сир з’єднуємо в блендері кілька секунд, щоб маса не стала однорідною, а тільки подрібнилася. Яйця дрібно ріжемо, змішуємо з оселедцевою масою. Охолоджуємо у холодильнику не менше години. Подаємо до відвареної картоплі чи підсушеного чорного хліба.