Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №989 від 05.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Гарячий шоколад

Гарячий шоколад

На 10-12 порцій: 700 мл молока; 100 мл вершків від 20?%; 70 гр. цукру; 200 гр. чорного шоколаду; для гурманів можна додати кілька кришталиків солі.

Готуємо суху карамель з цукру – для цього на дно товстостінної каструлі насипаємо цукор і чекаємо поки він розплавиться та набуде янтарного кольору. При цьому помішувати не можна, можна лише акуратно нахиляти каструлю в різні сторони для рівномірного нагріву цукру. Окремо підігріваємо вершки, вливаємо в карамель і перемішуємо вінчиком, щоб вся карамель розчинилася. Тоді додаємо молоко (температура неважлива) і доводимо до кипіння. Всю суміш виливаємо на шоколад, розмішуємо, а в ідеалі – пробиваємо блендером. Подаємо відразу.
05.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 05.11.2020p. 
На головну сторінку