Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №993 від 03.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Віталій Гайдукевич: «Перед нами стоять багато викликів, нас очікує серйозна робота…»

Віталій Гайдукевич: «Перед нами стоять багато викликів, нас очікує серйозна робота…»

«Європейська Солідарність» за результатами минулих місцевих виборів на Рівненщині стала лідером і має найбільші фракції в обласній та Рівненській міській радах. Це дуже серйозний факт, який суттєво змінює розклад сил в області. Про те, куди буде рухатись «Європейська Солідарність» на Рівненщині, автор попросив розповісти керівника обласної організації цієї політичної сили, відомого журналіста та громадського діяча Віталія Гайдукевича.

- Дійсно, наша команда задоволена результатами місцевих виборів на Рівненщині. Це при тому, що наша оновлена команда почала працювати тільки в березні. Тобто, фактично, першим завданням команди «ЄС» стала участь у місцевих виборах. Сьогодні вони вже позаду і потрібно розбудовувати партійну мережу. Я бачу своє завдання в тому, щоб залучати до нашої політичної сили нових членів, людей, які розділяють ідеї неоконсерватизму. Їх багато на Рівненщині, і це показали результати місцевих виборів. «Європейська Солідарність» - партія ідеологічна, і тому нам потрібні люди які, мають свою ідеологію. Звісно, ідеї неоконсерватизму потрібно пропагувати. Будемо займатися і цим. У планах багато цікавих проєктів, які, я сподіваюсь, будуть корисними для області та її мешканців.

- Що ж стосується системи місцевого самоврядування на Рівненщині, то на нинішньому етапі важко сказати, яка буде створена коаліція в обласній раді. Сподіваюсь, що новий міський голова Рівного Олександр Третяк буде в своїй роботі керуватись нашою партійною програмою, програмою «ЄС» для міста Рівного. Вона проста і при її втіленні в життя, зможе перетворити Рівне у справжнє європейське місто.

03.12.2020Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2020p. 
На головну сторінку