Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №997 від 31.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Східний гороскоп:

Східний гороскоп:

яка тварина правитиме у 2021 році

Новий рік – час чудес, виконання бажань, тому люди заздалегідь задаються питанням, яким буде 2021 рік, якої тварини за гороскопом. Адже важливо знати, в чому зустрічати і що готувати на святковий стіл, а також що чекає світ у наступному році.

Символ 2021 року – Білий Металевий Бик. Люди, які народилися в період з 12 лютого по 30 січня, потрапляють під його заступництво. Це серйозна і мудра тварина, яка відрізняється силою, витривалістю, завзятістю і спокійним характером. Бик – друга тварина в зодіакальному колі східного гороскопу.

Білий колір року означає благородство і стриманість. Метал – залізну волю і плуг, за допомогою якого буде засіяно поле діяльності. Він неодмінно дасть сходи у вигляді нових ідей та фінансового благополуччя.

Яким буде рік Білого Металевого Бика

Бик – це за гороскопом знак стабільності, але рік буде складним. Багато офісних працівників в 2021 році втратять роботу. Відбудеться переоцінка цінностей. Стануть затребуваними технічні і фінансові спеціальності.

2021 рік за гороскопом – уособлення грізної тварини, символу родючості і життя. Сім’я і любов будуть на першому місці. Знаки води і землі переосмислять сімейні цінності, пройдуть вогонь, воду і мідні труби. Представники знаків вогню і повітря стануть сімейними людьми, зустрівши кохану людину.

Діти, народжені

в 2021 році Бика

Діти, народжені в 2021 році, за гороскопом знаходяться під заступництвом Бика, – тварини, яка обдарована силою і міццю. Незважаючи на це, такі діти тихі, слухняні, спокійні. За подібною вдачею стоять залізна воля, рішучий характер.

Така дитина ніколи не відступить від своєї мети. З раннього віку вона чітко зазначає головні пріоритети в житті і йде до них. Їй байдужі безглузді ігри однолітків, тому іноді трапляються конфлікти і нерозуміння.

Дівчинка-Бик – рукодільниця і мамина помічниця. Вона любить готувати, займатися домашніми справами. Не сприймає порожні розмови, обговорення подруг. Цікавиться мистецтвом, живописом.

Хлопчик-Бик – серйозний маленький чоловік, працьовитий і зі спокійним характером. Любить конструювати, грати самостійно, займатися спортом.

В іграх з іншими дітьми хоче бути головним. З раннього дитинства треба розвивати розумові здібності, якими природа щедро обдарувала маленького Бика.

Здоров’я дітей, народжених в 2021 році, буде відмінним. Ці діти дуже активні, їм потрібні прогулянки, рухливі ігри. Така дитина дуже любить читати, тому батькам треба стежити за здоров’ям очей.

Основними захопленнями дітей-Биків бувають:

• конструювання;

• рукоділля;

• читання;

• кулінарія;

• спорт (добиваються успіхів в короткі терміни);

• робота з землею (люблять працювати на дачі, возитися з кімнатними квітами).

У вихованні такої дитини потрібно проявляти тактовність, щоб не поранити її почуття, поважати вибір малюка. З такими дітьми треба спілкуватися, пояснювати вчинки інших людей. Для малюка-Бика необхідний чіткий розпорядок дня, список справ, які можна йому довірити. На характер дитини впливає не тільки рік його народження, але й знак Зодіаку.

Що приносить удачу народженим у рік Бика

Щасливими для Бика є:

• колір – жовтий, білий, зелений;

• числа – 1 і 4;

• рослини – тюльпан, квітка персика, іпомея, хміль, шавлія;

• сприятливий сезон – зима, місяць – січень;

• найбільш сприятливі країни для людей-Биків знаходяться в Південній Америці, Близькому Сході, це Кіпр, Нігерія, Нова Зеландія.

Нещасливий для цього знака – синій колір, цифри 5 і 6, південно-західний напрямок.

31.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 31.12.2020p. 
На головну сторінку