Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №999 від 21.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Кранц з вареною згущенкою і горіхами

Кранц з вареною згущенкою і горіхами

4 яйця (великі); 250 г цукру; 500 мл молока; 30 г свіжих дріжджів; 200 г масла розтопленого; 1200 г борошна; 1 ч. л. солі під ніж; Цедра лимона, ванільний цукор опціонально.

Підігріваємо молоко, щоб було теплим, додаємо дріжджі всі, 2 ст.л. цукру, 200 г борошна і робимо опару на 2 години. Тоді яйця збиваємо із залишками цукру до кремоподібного стану, додаємо масло, опару, залишок борошна, сіль, ванільний цукор або цедру і замішуємо тісто. Готове тісто залишити в теплому місці години на 3, за цей час тісто обминаємо 2 рази. Тоді тісто поділили на частини, кожну розкачали в тоненький пласт, змазали сумішшю з вареної згущенки і мелених грецьких горіхів (пропорції за смаком), скрутили рулетом, розрізали навпіл і перекрутила джугутом, виклали у форму і залишили при кімнатній температурі на 1-1,5 години. Випікати при 180оС до загорілого рум’янцю, близько 30 хвилин.
21.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2021p. 
На головну сторінку