Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1000 від 28.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шоколадна панакота з йогуртом

Шоколадна панакота з йогуртом

На 6 порцій: 200 мл вершків від 33?%; 300 мл йогурту (хорошого, густого); 70 г гіркого шоколаду; 70 г цукру; 8 г желатину+48 г води.

Желатин залити водою і відставити. Вершки з цукром довести майже до кипіння, але не кип’ятити. До вершків додати желатинову масу, перемішати, вилити на шоколад поки ще гаряче, знову перемішати, щоб шоколад повністю розтанув, додати йогурт і пробити все погружним блендером. Розливаємо по формочкам і в холодильник на кілька годин. Якщо десерт планується за кілька днів, то можна розлити в силіконові форми і поставити в морозилку, тоді за хвилин 20 до подачі вийняти і сервірувати.
28.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 28.01.2021p. 
На головну сторінку