Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1000 від 28.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Райдери зірок:

Райдери зірок:

найбільш незвичайні і дивні забаганки селебріті

Як кажуть, у зірок свої примхи. Зоряний статус багато хто сприймає, як можливість показати себе. Тому про райдери деяких зірок вже ходять легенди.

Бейонсе

Кажуть, що райдер Бейонсе – найдорожчий серед зірок. Співачка подорожує з особистим астрологом. У гримерці співачки повинна бути вода, насичена лугом, але вона буде пити лише з одноразової титанової трубочки, яка коштує близько 1000 доларів за штуку. Також в її побутовому райдері – рожевий туалетний папір, біле вино, вівсяне печиво і великий двомісний диван.

Дженніфер Лопес

Джей Ло вимагає в гримерку каву, розмішану у напрямку проти годинникової стрілки. Також в її райдері переважає білий колір, їй потрібні: 24 білих троянди, 24 пляшки з талою водою, меблі білого кольору, білі лілії на столі і... 25 чорних рушників.

Мадонна

Мадонну складно приймати, адже її супроводжує 200 осіб, включаючи особистого кухаря, інструктора йоги, 30 охоронців і спеціальну людину, яка пилососить її вбрання. У номері повинні пахнути ніжно-рожеві лілії або троянди білого кольору зі стеблом довжиною 15 сантиметрів.

Пол Маккарні

У райдері Пола Маккартні головним пунктом значиться, що йому не можна пропонувати нічого, що нагадувало б про смерть тварин: шкури, хутро і шкіра, м’ясо.

Брітні Спірс

Співачка Брітні Спірс також віддає перевагу білому кольору. В її райдері вказані 300 білих рушників, до того ж весь персонал, який відвідує її гримерку, повинен носити тільки білий одяг. В її ванній також повинна бути тонна льоду.

Шер

Легендарна співачка Шер вимагає окрему кімнату для своїх перук.

Леді Гага

Співачка Леді Гага в турі замовляє коробку чаю PG Tips. А нещодавно просила, щоб в її номері були білі троянди і плакати з Девідом Боуї. Але в цілому вона досить невимоглива: сир, смажена курка, знежирене молоко і крекери.

Ріанна

У райдері співачки Ріанни – «плюшевий диван і подушки з тваринним принтом (зебровий або тигровий), а також новенький килим, щоб ходити босоніж.

28.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 28.01.2021p. 
На головну сторінку