Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1000 від 28.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Продукцію рівненської ТМ Щедрик випробували на якість

Продукцію рівненської ТМ Щедрик випробували на якість

«Ми - це те, що ми їмо». Вірність цього вислову підтвердили сотні наукових досліджень, та й без них, можна сміло стверджувати, що від харчування залежить і настрій, і головне - наше самопочуття. Але не менш важливим моментом в споживанні продуктів харчування є їх якість та, безумовно, безпека.

Погодьтеся, вразі придбання неякісного товару, ймовірність повторної його покупки у вас практично зводиться до нуля. «Але як обрати саме той поживний і смачний продукт?» - запитаєте Ви. Хтось із Вас звертає увагу на яскраву чи стильну обгортку, інший надає перевагу розкрученим брендам або ж купує тільки спираючись на інформацію з етикеток, а значний відсоток споживачів «купується» виключно на приємніші ціни, при цьому не зважаючи на склад та інші хімічні добавки. Окрім цього, ринок торгівлі шаленими темпами збільшується як імпортними, так і вітчизняними виробниками, примножується кількість продукції на прилавках, відповідно зростає можливість придбати неякісний продукт. В такому випадку, для об’єктивної оцінки своєї продукції та аби споживачі мали ясну картину для подальших якісних закупів, відповідальні підприємства звертаються у спеціалізовані установи.

Відтак, нещодавно, Державне підприємство «Рівненський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» проводило дослідження молочної продукції ТМ Щедрик. Для випробування обрали чотири об’єкти, а саме: «Молоко коров’яче питне пастеризоване 2,6% жиру», «Сметана 15%», «Сніжок 3,6%» та сир Рівненський «Агропереробка». На ілюстраціях чітко вказаний результат лабораторного дослідження, а саме те, що в даній продукції, яку протестували - повна відсутність рослинних жирів. Відповідно – вона 100% натуральна та якісна, яка виготовляється виключно з молока, без хімічних добавок і рекомендована до споживання.

Як зазначило керівництво підприємства ТМ Щедрик, такого роду перевірки для них норма і вони завжди відкриті для будь-яких інших досліджень, адже впевнені у якості продукції, яку виготовляють та яку споживають самі. Більше того, запрошують до подібної практики тестування продукції й інших місцевих виробників, аби споживач точно знав, що у Рівному є гідна альтернатива будь-якому імпортному продукту. І якісно, смачно та доступно – це цілком реально, коли ціни прямо із заводу, від виробника, а ТМ Щедрик цьому сертифіковане підтвердження.

28.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 28.01.2021p. 
На головну сторінку