Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1002 від 11.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс незвичайного

Жінки найбагатших людей планети – хто вони?

Жінки найбагатших людей планети – хто вони?

Стереотип про те, що багаті чоловіки вибирають собі в дружини моделей і світських левиць, поступово руйнується поведінкою сучасних мільярдерів і королівських осіб.

Чого варте одне лише весілля принца Гаррі. Однак, якщо подивитися на дружин багатіїв в цілому, то можна помітити іншу тенденцію.

Білл та Мелінда Гейтс

51-річна Мелінда вже більше 20 років одружена з 60-річним творцем Microsoft Біллом Гейтсом. Пара виховує трьох дітей і активно займається благодійністю. Благо, гроші на добрі справи є звідки брати – Білл Гейтс як і раніше очолює рейтинг найбагатших людей планети. Його стан в 2015 році оцінювали в $ 79,2 млрд.

Гі Лалібрете та Клаудіа Барілла

Засновник і керівник компанії Cirque du Soleil, а також професійний гравець в покер Гі Лалібрете, природно, вибрав за дружину модель. Не біда, що вона набагато вище його зростанням. Зате він може подарувати їй весь світ, оскільки має стан в 2,6 млрд доларів США.

Ернесто і Крісті Бертареллі

Ернесто Бертареллі – швейцарський бізнесмен італійського походження, який володіє суперприбутковою фармацевтичною компанією Serono. Саме його компанія прославилася тим, що виявила гормон для лікування жіночого безпліддя. Його друга половина – той рідкісний випадок, коли багач знайшов і супермодель і подругу життя в одній особі. Крісті ще 1988 році стала Міс Великобританії, а вийшла заміж за Ернесто тільки в 1997 році. З тих пір вони щасливі разом зі своїми трьома дітьми.

Джон Пол Деджоріа і Элойс Броді

Джон Пол Деджоріа входить в список 400 найбагатших людей США, тому тим більш дивно, що його красуні-дружині вже 60 років і вона всього на 13 років молодша за чоловіка. Зазвичай мільярдери його польоту вибирають собі нову дружину, коли та застаріває. Але все ж закони жанру витримані – Элойс Броді знімалася для Playboy.

Ларрі Пейдж і Лусинда Саутворт

Співзасновник Google навіть посміхається так само, як його дружина, мабуть, це любов. А вся справа в тому, що Ларрі вибирав собі дружину, що називається, по розуму. Лусинда закінчила престижний Університет Пенсільванії і має ступінь магістра Оксфордського університету.

Джефф і Макензі Безос

Джефф Безос – людина, яка придумала Amazon. Після цього йому в принципі можна вже нічого не робити в житті. Він входить в десятку найбагатших людей планети. Його дружина, мабуть, не поступається йому в популярності. Макензі – письменниця та лауреатка Національної книжкової премії.

Руперт Мердок і Джері Холл

Австралійський і американський медіамагнат лише пару років тому в черговий раз одружився. Притому, що зараз йому 84. Обраницею мільярдера стала 59-річна Джері Холл, модель і актриса. Їх шалений роман не сходив зі сторінок таблоїдів.

Джек Дорсі і Кейт Грір

Творець Twitter Джек Дорсі – один з найбільш молодих і красивих мільярдерів у сфері інтернет-індустрії. Тому в нього ще дуже багато часу на те, щоб міняти дружин. Але поки що він залишається з дизайнером Кейт Грір, втім, одружитися на дівчині підприємець не поспішає.

Ларрі Еллісон і Мелані Крафт

Голова ради директорів і директор з технологій корпорації Oracle, а також за сумісництвом один з найбагатших людей планети Ларрі Еллісон має дохід близько 50 мільярдів доларів. Його четверта дружина Мелані Крафт теж пише романи і мабуть радіє тому, що здобула в чоловіки мільярдера. Чи надовго?

Марк Цукерберг та Прісцила Чан

36-річний найбагатший чоловік Марк Цукерберг зовсім зламав всі стереотипи. Вже шість років він у шлюбі з Прісцилою Чан та виховують двох дітей.

11.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.02.2021p. 
На головну сторінку